Modalitati de plata

  • Plata la livrare (ramburs)

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau a mailului de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se face de catre curieri, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. 

 

  • Plata online folosind cardul

Platile online pe bebelin.ro se pot efectua prin card de debit/credit Visa, Visa Electron, MasterCard. Pentru a efectua plata online cu cardul in pasul urmator vei completa datele necesare pentru acest proces prin sistemul securizat de plati online asigurat de MobilPay.

 

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele MobilPay

 

  • Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de bebelin.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: SC ACRISPO MAG SRL

Cont lei: RO66BTRLRONCRT0243357501, deschis la Banca Transilvania

Cod unic inregistrare: 32646914

Medvi Design

Creare Magazin Online