Politici de confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale ACRISPO MAG SRL. (www.bebelin.ro), cu sediul in str. Str. Calea lui Traian, nr 183, bl. 15, sc. D, et. 3, ap. 9, judetul Valcea, localitatea Ramnicu Valcea, Romania.
 
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, www.bebelin.ro.
 
1. DECLARAȚIE
Bebelin.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.
 
2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI 
Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.
 
Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.
 
Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.
 
Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) ,de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
 
Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).
 
Scopurile si temeiurile de prelucrarii
 
A . Daca sunteti client al bebelin.ro, SC ACRISPO MAG Srl prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si bebelin.ro , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe bebelin.ro , informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si SC ACRISPO MAG SRL, definit in cuprinsul Termenelor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si ACRISPO MAG Srl .
 
- pentru indeplinirea obligatiilor legale in care ,  ACRISPO MAG Srl in contextul serviciilor prestate prin intermediul bebelin.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea ACRISPO MAG Srl de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin bebelin.ro .
 
- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ACRISPO MAG Srl, prin bebelin.ro.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizați.
 
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Contul meu | Newsletter . Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail / sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Contul meu | Newsletter.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
- in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a bebelin.ro , realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe bebelin.ro.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al ACRISPO MAG Srl de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe bebelin.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
B. Daca sunteti vizitator al bebelin.ro, ACRISPO MAG Srl prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ACRISPO MAG Srl, prin bebelin.ro.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, dacă alegeti sa-l furnizati.
 
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe bebelin.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti  folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe bebelin.ro.
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al ACRISPO MAG Srl de a asigura functionarea corecta a bebelin.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor bebelin.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
C. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, ACRISPO MAG Srl prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 
- pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuala dintre ACRISPO MAG Srl ai Parteneri sau potentiali Parteneri
 
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al ACRISPO MAG Srl de a initia si desfasura relatiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe bebelin.ro. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea ACRISPO MAG Srl de a-si desfasura activitatea.  
 
 
3. FORMULARUL DE CONTACT
Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.
 
4.COMANDA PRODUSELOR
Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de ACRISPO MAG Srl, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor ACRISPO MAG Srl si a derularii relatiilor de tip comercial.Ca regula generala, puteţi vizita website-urile bebelin.ro fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea bebelin.ro de a va oferi acces sau anumite servicii.
 
5.INFORMATII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI
Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Bebelin.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.
 
6.SECURITATE
In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ACRISPO MAG Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
 
Bebelin a implementat masuri fizice, electronice si administrative de protectie in conformitate cu reglementarile menite sa protejeze datele dumneavoastra personale.
Aceste date pot fi accesate doar de catre un numar restrans de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.
Depunem eforturi pentru a proteja bebelin.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.
 
In special:
 
Va oferim acces securizat la datele personale
Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.
Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.
In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.
 
7. ANUNTATEA MODIFICARILOR 
Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.
 
Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.
 
8. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI
Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 

  • Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

 
Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:
• Autentificati-va pe bebelin.ro - In Contul Meu sectiunea Newsletter si aveti posibilitatea de a renunta la sau de a va abona la primirea de marketing personalizat.
• Trimiteți un e-mail la adresa office@bebelin.ro pentru instrucțiuni.
• Faceți clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
• Spuneti-i consultantului dacă primiți un apel de marketing;
• Trimiteti un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.bebelin.ro
 
9.STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE 
Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti accesa pagina http://www.bebelin.ro/unelte-gdpr dedicata drepturilor GDPR.
 
10. CADRUL LEGAL
Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor Romanesti in vigoare. 
 
SC ACRISPO MAG SRL este o societate cu raspundere limitata, organizata si functionand conform legislatiei din Romania, înregistrată in Registru Comerțului sub nr. J38/11/2014, cod unic de identificare 32646914,  sediul Str. Calea lui Traian, nr 183, bl. 15, sc. D, et. 3, ap. 9, judetul Valcea, localitatea Ramnicu Valcea,Romania.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
De asemenea, bebelin.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care bebelin.ro a incheiat parteneriate in vederea finalizarii si procesarii unei comenzi.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
Bebelin.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Bebelin.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Medvi Design

Creare Magazin Online